Nowa wkładka w menu


Zapraszamy do zapoznania się z jesienna wkładką menu

Szef kuchni poleca na jesień.

Krem z dyni z tymiankiem, chilli i grzankami

Cena 8 zł/ 200 ml

Sałatka z wędzonym halibutem

zielone suszone pomidory, seler naciowy, marnowane kurki, mozzarella, grzanki, bazyliowo-koperkowy winegret

Cena 32 zł

Polędwiczka wieprzowa ze słoniną sous-vide na sosie ziołowym

pure z topinamburu, glazurowany zielony kalafior z brukselką, pieczone kasztany

Cena 33 zł / 180 g

Pieczona dorada w asyście salsy warzywnej

z cukinii, bakłażana, papryki, pomidorów

Cena 38 zł / 300 g

Zrazy z dzika w sosie jałowcowo-rozmarynowym

kasza bulgur z grzybami, zasmażana kiszona kapusta z pomidorami

Cena 44 zł / 220 g

Ciasto czekoladowe

z musem z białej czekolady, ziemia jadalna, truskawki, gruszka

Cena 14,50 zł/ szt

Masz do nas jakieś pytania?